Bestel UnionCard

Student Universiteit Twente

Als student van Universiteit Twente kun je je UnionCard op twee manieren aanschaffen: online via de DMS of in persoon aan de balie van het sportcentrum.

Online aanschaffen
Om je UnionCard en eventuele aanvullende producten online aan te schaffen, gebruik je de oranje button rechts bovenin “Bestel je UnionCard”. Je komt dan in de digitale bestelomgeving.
Klik onder “inloggen” op de oranje button om in te loggen met je ICT account. Je UnionCard wordt als digitaal product bijgeschreven op je studentenkaart.  Als UT student krijg je dus geen aparte, fysieke pas maar is jouw studentenpas meteen je UnionCard! Ook als je je UnionCard al gekocht hebt en alleen aanvullende producten wil bestellen zoals de fitness kaart of de verenigingsheffing gebruik je de oranje button rechtsboven, of loop je gewoon even langs de balie van het sportcentrum. LET OP! In onze webshop kan je alleen bestellingen plaatsen en betalen als je een Nederlandse bankrekening hebt. Heb je een buitenlandse bankrekening? Kom dan naar de balie van het sportcentrum!

loading